Project Managers (m/v) bij De Buck Travel
De Buck Travel NV
Gent, België
8 dagen geleden
source : vacature.com

De Buck Travel NV is een sterk groeiend dienstenbedrijf uit Eke bij Gent, dat actief is in de reis, incentive- en eventsector. Zie onze website!

Ter ondersteuning van de afdelingen "Incentives & Congressen" en "Shore Excursions" zijn we op zoek naar : Project Managers (m / v) -

Incentives, Congressen & Shore Excursions.

Als Project Manager bij De Buck Travel sta je in voor een variatie aan projecten, zoals de organisatie van incentive reizen, events en congressen , alsook het organiseren van daguitstappen in BE, NL & FR voor de passagiers van luxecruiseschepen .

Je bent hierbij van A tot Z verantwoordelijk voor jouw projecten. Een greep uit jouw takenpakket :

 • Contact met de klant;
 • Uitwerken van offertes;
 • Onderhandelen met leveranciers over heel de wereld (incoming agents, hotels, venues, luchtvaartmaatschappijen, transportbedrijven, etc.);
 • Uitvoeren van inspectiereizen;
 • Begeleiden en coördineren van de incentive, het congres of excursies voor cruiseschepen;
 • De administratieve en financiële afhandeling van projecten.
 • Je klanten zijn meestal Belgische bedrijven of buitenlandse cruiserederijen. De uitvoering van een project kan in België, Europa of de rest van de wereld zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier