Technisch operator
Greenyard
Bree, België
6 dagen geleden

Job description

Als Technisch Operator kunnen we op jou rekenen ter ondersteuning van de teamleader en de technische dienst.

Je staat in voor het vlot draaiende houden van de productiemachines op technisch vlak. Je werkt ook nauw samen met het labo voor het uitvoeren van procescontroles bij afwezigheid van de teamleader.

Waar dat jouw collega-operatoren de machines bedienen zorg jij als Technisch Operator voor de opstart van de machines en je bewaakt steeds de correcte afstelling.

Je staat steeds paraat wanneer er plotse storingen plaatsvinden. Dit kan gaan over verschoven sensoren maar ook problemen met de transportbanden, Deze storingen dienen ook steeds direct opgelost te worden.

Door je sterk technisch inzicht en kennis kan je storingen voorkomen, eerstelijns storingen oplossen maar ook de technische dienst duidelijk informeren indien er herstellingen dienen te gebeuren.

Je staat ook in voor het reinigen van de machines volgens de vooropgestelde procedures. Je voert verpakkingsmaterialen aan, je lost operatoren af en je bent de back-up bij afwezigheid van de teamleader.

Job profile

 • Je kan duidelijk aantonen dat je een sterk technisch inzicht hebt, verworven door opleiding en / of ervaring.
 • Je ziet jezelf passen binnen een dynamische productie-omgeving.
 • Je bent sterk oplossingsgericht, draagt graag verantwoordelijkheid en je bent een doorzetter.
 • Je bent een geduldig persoon die zich graag engageert en van nature actieve betrokkenheid toont.
 • Je hebt een servicegerichte houding en je bent stressbestendig.
 • Je bent bereid om in twee ploegen te werken.
 • Offer

  Je komt terecht bij Greenyard Prepared, een internationaal gerenommeerd en sterk groeiend bedrijf dat deel uitmaakt van Greenyard, wereldwijde marktleider in verse en bereide maaltijden.

  We streven er naar om onze medewerkers permanent te ontwikkelen. Je kan rekenen op een passend salaris dat aangevuld wordt met een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een pakket aan sociale voordelen.

  Verder stellen we tickets voor volleybalwedstrijden ter beschikking en kan je als werknemer productaankopen doen in onze bedrijfswinkel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier