Bediende verkoper Colruyt Kalmthout
Colruyt Group
Kalmthout, Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig.

En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen.

Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden.

Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel : je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-

korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren.

Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter.

Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien.

En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Klantgerichtheid De klant staat centraal in alles wat je doet. Je bouwt een goede relatie met hem op en vraagt je altijd af wat je voor hem kan doen.
 • Een goede fysieke conditie Je legt behoorlijk wat kilometers af op een dag, en tilt veel dozen en goederen.
 • Zin voor initiatief Merk je dat een artikel uit stock is? Zoekt een klant naar een artikel? Heb je een voorstel om werkmethodes te verbeteren?
 • Je doet onmiddellijk het nodige.

 • Flexibiliteit Je hebt een afwisselend uurrooster. Je hebt vroege en late shiften en werkt bijna altijd op zaterdag omdat klanten ook dan komen winkelen.
 • Uiteraard krijg je daarvoor dan een andere dag vrij tijdens de week.

 • Zelf beslissen Je volgt procedures, maar durft ook zelf beslissen wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld wanneer een klant een artikel wil omruilen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier