Technical Writer
Darwin
Gent, E Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

De functie Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken en onderhouden van diverse technische documenten zoals machinehandleidingen, technische cursussen, documenten voor de opleiding van klanten, presentaties, productbeschrijvingen, zowel in tekst, beeld en video.

Je analyseert en kanaliseert grote hoeveelheden technische informatie en zet deze om in begrijpelijke, overzichtelijke documenten.

Je beschrijft processen en functionaliteiten in functie van de doelgroep (interne gebruikers, klanten, ). Je werkt nauw samen met medewerkers van de eigen en andere afdelingen om steeds over de juiste informatie te beschikken.

Je bekijkt steeds op welke manier de technische informatie het best gedeeld wordt en je bekijkt welke nieuwe technieken dit kunnen verbeteren of vereenvoudigen.

Het profiel Je hebt relevante ervaring als technical writer. Je kan zelfstandig werken en hebt een sterke verantwoordelijkheidszin.

Je werkt gestructureerd en nauwkeurig; Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels. Kennis van andere talen is een grote meerwaarde.

Je hebt interesse in motoren en beheerst de basisprincipes. Je hebt een moderne visie en je kan deze ook omzetten in de praktijk.

Kennis van grafische programma’s en video is een plus. Onze klant Onze klant is één van Europa's meest toonaangevende middelsnellopende motorfabrikanten met toepassingen in schepen, locomotieven en generatorsets.

Aanbod Je komt terecht in een dynamische omgeving waar je mag rekenen op een grondige inwerkperiode. We voorzien een competitief loon in functie van jouw ervaring en competenties

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier