Technicus elektromecanicien Regional Asset Control & Operations Room
HR Rail
, BE
2 dagen geleden

Als Technicus Elektromechanica Regional Assets Control & Operations Room (ELM RACOR) zoek je naar oplossingen voor technische storingen aan de spoorinfrastructuur in jouw area.

Zo draag je actief bij tot het verbeteren van de veiligheid en de stiptheid van het treinverkeer in de regio.

 • Vanop afstand, met behulp van bedrijfsspecifieke informaticatools, analyseer en los je de problemen op van de technische installaties op het terrein.
 • Als het probleem vanop afstand niet opgelost kan worden, contacteer je jouw collega’s van de lokale onderhoudsdiensten.
 • Je begeleidt deze lokale werkploegen bij de herstellingen.

 • Als de storing te groot is en niet kan opgelost worden in eerste lijn, neem je contact op met jouw collega’s van het RIOC in Brussel, die de storing verder zullen behandelen.
 • De opgetreden incidenten analyseer je grondig zodat eventuele onderliggende oorzaken kunnen worden achterhaald en de incidenten in de toekomst kunnen vermeden worden.
 • Je komt dagelijks in contact met de nieuwste technologieën die gebruikt worden binnen het sporennetwerk. Zo werk je dagelijks met onze ETCS- en TBL1+- systemen.
 • Je werkt in een volcontinu werkregime (6u-14u; 14u 22u; 22u 6u), ook op feestdagen en in het weekend.

  Jobnews 187 H-HR 2019.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier