quality and compliance documentation specialist - optie vast
Randstad
Zaventem, Vlaams-Brabant
5 dagen geleden

job description

Als Quality & Compliance Documentation Specialist ben je verantwoordelijk voor het integrale document- en dossierbeheer, gaande van documenten in verband met de conformiteit van de producten en de normen, rapporten, officiële documenten over de kwaliteit van de producten, .

 • Bovendien ondersteun je bij het up-to-date houden van de gegevens van alle officiële documenten en werk je bij waar nodig.
 • Je bent als Quality & Compliance Documentation Specialist bovendien de ambassadeur van de kwaliteit van de producten en geeft trainings indien nodig.

  qualification

 • Je hebt een bachelordiploma.- Je hebt technische affiniteit.- Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in kwaliteitscontrole en begrijpt de gebruikte termen (zoals ISO normen, .
 • Je gaat nauwkeurig te werk en je bent punctueel.- Je hebt kennis van MS Office. Ervaring met ERP is een pluspunt.- Je bent goed in Engels en Nederlands.
 • Je werkt in een dynamische omgeving. - Je krijgt een on-the-job training. - Je krijgt een marktconform salaris met interessante extralegale voordelen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier