Tijdelijke kwaliteitsmedewerker
AGO Jobs & HR
Oostkamp, West-Vlaanderen, BE
7 dagen geleden
source : Jobat

Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een kwaliteitsmedewerker voor bepaalde duur. Je zal hoofdzakelijk de collega van inkomende goederen inspectie ondersteunen in het voorbereiden, uitvoeren en administratief afhandelen van de inspectie.

Takenpakket : - uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten en installaties ( metingen, visuele controles, nital etch controles, magnetisch scheuronderzoek, kalibraties, etc)-

administratieve taken uitvoeren : kwaliteitsdocumentatie gelinkt aan producten, meet- en testapparatuur, ondersteuning administratieve rapportering van niet conforme producten / processen, procescontrole taken.

 • de productie ondersteunen door het instellen van meetgereedschap.- BT stapelaar bedienen of bereid om dit aan te leren.
 • Je kan goed overweg met de PC (MS Office, Windchill)& bent administratief sterk.- Je spreekt en schrijft in het Nederlands en Engels.
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig.- Flexibel ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit- Kennis van de verspanende technologiën en hebt interesse om hierover bij te leren.
 • Planlezen (vorm- en plaatstoleranties) en interpreteren van meetrapporten.- Pluspunt : attest van Magnaflux en nital-etch of je bent bereid dit te behalen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier