Econocom - 2nd Line Support Engineer
Econocom
Asse, Belgium
1 dag geleden
source : ictjob.be

Wat doet een Support Engineer? Je bent verantwoordelijk voor het monitoren van tickets en het verminderen van de backlog van level 2 binnen de overeengekomen SLA(s) Je zorgt voor de nodige escalatie naar de geschikte persoon, helpdesk d.

m.v. accurate documentatie. Indien nodig zet je informatiesessies op met de helpdesk teneinde zorg te dragen voor de transfer van technische kennis omtrent nieuwe projecten en / of changes Je kan alternatieve oplossingen aanreiken (help tracking tools, advanced tools run diagnostics & develop pro-active resolution scripts) en schrijft procedures Je verleent technische ondersteuning (en zorgt voor de nodige configuraties) op het vlak van : Workstation, printers, software pakketten & Microsoft patches Je informeert het management over opkomende trends op het vlak van incident management en analyseert de documentatie teneinde recurrente problemen te voorkomen Wat heb jij reeds op zak?

Je hebt een doorgedreven kennis in Windows Operating Systems configuraties Je hebt een goede kennis van Hardware en standaard software pakketten (MS Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Active Directory, Exchange, SharePoint, O365, SCCM en Intune) Basiskennis van Citrix, Scripting, PowerShell, PHP is zeker een plus Je hebt reeds gewerkt in ITIL gedreven omgevingen & weet als geen ander waar ITIL principes en processen op zijn gebaseerd.

Je hebt een sterke affiniteit met IT evoluties. Welke vaardigheden helpen je in deze rol? Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en bent een uitstekend luisteraar Je stelt de verwachtingen van de klant, de eindgebruiker steeds voorop en kan de nodige prioriteiten stellen Je hebt een flexibele ingesteldheid en bent punctueel Je bent in staat om ideƫen op een gebruiksvriendelijke manier te presenteren Je bent een echte teamplayer die communicatief vaardig is (bij voorkeur 3-talig) , bovendien bezit je voldoende schriftelijke kennis & kunde van de Engelse taal om professioneel te documenteren

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier