Aankoper
Accent Logistics Vilvoorde
Overijse, BE
6 dagen geleden
source : TL-Hub

Onze klant is al ruim 35 specialist op het gebied van industrieel coderen etiketteren en het verpakken van allerhande producten.

Zij zijn actief in industriële en logistieke processen in tal van sectoren.

Door hun jarenlange ervaring zijn ze een bekende speler op de markt en groeide uit tot een gewaardeerde partner van kleine en vele grote industriële klanten op de Belgisch-Luxemburgse markt.

Onze klant telt op vandaag 30 medewerkers en iedere werknemer draagt daadwerkelijk bij tot de groei van de onderneming.

Om hun ambitieuze groeidoelstelling te realiseren zijn ze per direct op zoek naar een nieuwe aankoper.

Functiebeschrijving

 • Je verzorgt zowat alle inkoopwerkzaamheden en houdt het overzicht over het inkoopproces waarbij je nauw samenwerkt met de verschillende afdelingen.
 • Je bestelt niet alleen de benodigde goederen maar bewaakt eveneens het inkoopproces beheert en optimaliseert de voorraden en lanceert verbeteracties.
 • Hierbij heb je ook oog voor de processen van jouw collega?s van de binnendienst.? Je houdt leveranciers scherp en bent - waar mogelijk - creatief met inkopen om een kortere levertijd of hogere korting te bedingen.

 • Je beoordeelt de leveranciers regelmatig en bent steeds op zoek naar verbeteringen.? Je kijkt kritisch naar verouderende voorraad en onderneemt gepaste actie waar nodig.
 • Je stuurt eigenhandig de behoefteberekening en zorgt ervoor dat de juiste producten op het juiste moment aanwezig zijn in de juiste hoeveelheden.
 • Functie-eisen

 • Je hebt minstens een bachelor denk- en werkniveau en je bent full-time beschikbaar.? Je bent analytisch en voorraadbeheer is jouw tweede natuur.
 • Je bent goed tweetalig Nederlands ? Frans.? Gezien het internationale karakter van onze leveranciers is een goede kennis van het Engels van groot belang kennis van het Duits is een pluspunt.
 • Je hebt een helicopterview en doorziet de bedrijfsprocessen ook buiten de eigen afdeling.? Je bent proactief qua ingesteldheid.
 • Kennis van SAP Business One is een pluspunt.Herken je jezelf hierin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
 • Arbeidsvoorwaarden

  Onze klant biedt u de nodige bewegingsruimte in jouw dagelijkse werkzaamheden alsook interessante arbeidsvoorwaarden in een ambitieuze kwaliteitsgerichte organisatie met een goed imago.

  VG13 / BUO

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier