Bijlesgever kinesitherapie
Het Bijlesbureau
3500 Hasselt
6 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Het bijlesbureau is actief in heel Vlaanderen. Wij zorgen voor studiebegeleiding op maat voor alle niveau's (lager, secundair, hoger en middelbaar onderwijs) en voor alle vakken (wiskunde, wetenschappen, talen, informatica, studiemethode, huiswerkbegeleiding, toelatingsexamen, specifieke vakken op hogeschool of universiteit, .

 • Wij selecteren voor u de beste leraar op basis van vakkennis, locatie, beschikbaarheden en persoonlijke kenmerken. Bovendien zorgen wij voor een goede opvolging zodat de begeleiding vlekkeloos kan verlopen.
 • Onze missie : Het bijlesbureau wil ervoor zorgen dat elke leerling of student in de best mogelijke omstandigheden en tegen een betaalbaar tarief extra-schoolse studiebegeleiding op maat kan krijgen.

  Job description

  Je geeft privé-bijlessen voor het vak kinesiologie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  Searched Profile

  student, jonger dan 25 jaar, verantwoordelijk, dynamisch en gemotiveerd

  We offer

  een job voor die je perfect kan combineren met het studentenleven. Bovendien werken wij niet met een studentenjobcontract, dus je kan bij ons werken en ook nog 50 dagen als jobstudent werken.

  Het uurloon hangt af van het niveau van de leerling die je begeleidt en van de plaats waar de lessen doorgaan. Het tarief is rond de 15 euro.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier