Vrijwilligerswerk in ons dagcentrum te Schepdaal
De Poel vzw
Schepdaal
2 dagen geleden

Job description

Er komen een 80-tal volwassenen met een beperking naar ons dagcentrum te Schepdaal. Omdat we de corona maatregelen strikt opvolgen, verblijven de gasten doorheen de dag in verschillende kleine bubbels.

Binnen deze bubbels worden er dagelijks activiteiten georganiseerd, die steeds afgestemd zijn op de interesses en mogelijkheden van de gasten.

Er is een gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals sport, wandelen, knutselen, muziek, koken, sociale vaardigheden, tuinieren,

Als vrijwilliger kan je aansluiten bij 1 bubbel en onze begeleiders en gasten ondersteunen. Heb je een ander idee voor een activiteit die buiten in de grote tuin kan gegeven worden (zoals bijvoorbeeld liedjes zingen, een verhaal vertellen, dansen, sporten,.

 • en die corona-proef door verschillende bubbels (tegelijkertijd of na elkaar) kan gevolgd worden? Ook dan zien we vele leuke mogelijkheden!
 • Stuur gerust een mailtje of bel eens voor meer informatie! : )

  Oneindig veel dankbaarheid en eeuwige vriendschap gegarandeerd!

  Your profile

  Begeleid je graag mensen naar meer zelfstandigheid? Help je hen graag om talenten te ontwikkelen? Vind je het fijn om nieuwe vriendschappen te sluiten?

  En ga je graag om met volwassenen met een beperking?

  Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken! : )

  Our offer

  Oneindig veel dankbaarheid en eeuwige vriendschap gegarandeerd!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier