Onderhoudstechnicus HVAC
Accent
Limburg, Limburg, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Als service technieker ben je het uithangbord van de firma.Je doet onderhouden depannages en herstellingen van HVAC installaties.

Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant.Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen.

Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24 / 24 permanentie.

Je hebt enkele jaren ervaring op zak in een gelijkaardige functie.De attesten G1 / G2 mazout en VCA zijn wenselijk. Het certificaat koeltechnieker cat 1 vormt een mooi pluspunt.

Je bent iemand die graag en goed zelfstandig werkt en oplossingsgericht aan de slag gaat.Je bent flexibel naar uren toe. Overuren of wachtdiensten vormen voor jou dan ook geen probleem.

Last but not least ben je klantgericht communicatief en leergierig.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier