Chauffeur C /dakdekker (m/v)
Konvert Construct Aalst
Baasrode, BE
5 dagen geleden

Profiel

Een bouwfirma regio Baasrode zoekt een chauffeur C. Je zal het bouwmateriaal vervoeren maar ook helpen bij de dakwerken waar nodig.

Pluspunt als je ervaring hebt als dakdekker.

Aanbod

Basisonderhoud uitvoerenHet voertuig reinigen. Bestellingen leveren bij klanten. Opvolggegevens van een levering of ophaling actualiseren (teruggave, weigering van levering, .

 • Maaltijden leveren aan huis. Het traject uitstippelen volgens de vereisten van de leveringDe documenten nakijken (uurroosters, bestelling, .
 • Goederen voorbereidenGoederen in het voertuig laden volgens het routeplan van de leveringen We bieden jou een voltijdse tewerkstelling, na een geslaagde interimperiode, zeker de kans om vast in dienst te gaan! Mooie verloning volgens de bouwbarema's en naargelang ervaring.
 • Vereiste kwalificaties

  Je hebt een rijbewijs C en hier professionele ervaring in. Ervaring als dakdekker (pluspunt!) O nmiddellijk beschikbaar. Eigen vervoer om tot het bedrijf te geraken.

  Stuur jouw cv naar aalst.construct konvert.be of bel naar 053 / 70 60 25

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier