CNC Operator
IMPACT
Tienen, BE
3 dagen geleden

Jobomschrijving

Voor onze klant,een bedrijf gespecialiseerd in het maken van staalconstructies voor infrastructuur-werken : (trap)leuningen, ladders, loopvloeren, fietsbruggen, grote constructies zijn we momenteel op zoek naar een CNC Operator

Onze klant heeft recent een nieuwe zaag- en boorstraat gekocht en hiervoor zijn wij op zoek naar een ervaren cnc-operator die de machine kan instellen / programmeren.

Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden bepalen en de stukken positioneren en vastzetten.

Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen / correcties doorvoeren.

Verder sta je ook in voor het controleren van de geproduceerde stukken ( productiekwaliteit) en het basisonderhoud aan de machine.

Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Heb je interesse in IT en werk je graag met de modernste apparatuur?

Wil je graag meewerken aan interessante projecten en grote constructies voor bruggen en wegen?

Dan horen wij graag van jou!

Gewenst profiel

Vereiste kwalificaties

 • Je beschikt over een technisch diploma en een gezonde interesse in IT.
 • Heb je niet de juiste opleiding, maar wel relevante ervaring, dan kom je absoluut ook in aanmerking. Je kan dan minstens 2 jaar relevante werkervaring voorleggen.
 • Je kan een CNC-machine instellen / programmeren.
 • Je bent in het bezit van een attest rolbrugbediener.
 • Kennis van het merk Bauer is een pluspunt
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende functie binnen een gezond bedrijf met een toonaangevende naam en een duidelijke toekomstvisie.

  Binnen deze omgeving krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Je verloning staat in verhouding met je kennis en ervaring.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier