Procurement Officer
Anoniem
Zaventem, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een zeer grote speler op de markt van "airfield solutions", zijn wij op zoek naar een Procurement Officer.

In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het hele aankoopproces van de "raw materials". Hierbij besteed je veel aandacht aan on-

time-delivery en ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten waar je efficiënt op inspeelt. Als procurement officer sta je in voor het beheer van alle logistieke supply chain parameters in de MRP software en houd je rekening met de bestaande supply chain procedures.

Naast jouw aankoop-gerelateerde taken, sta je bovendien in voor het inventory management waarbij je tijdig tekorten opmerkt en deze rapporteert zodat ze kunnen vermeden worden.

Onze klant biedt jou een uitdagende functie met heel wat afwisseling binnen een groeiend bedrijf dat zich situeert in een internationale omgeving.

Je komt terecht in een dynamisch team waar een optimale werksfeer heerst. Dit alles gaat gekoppeld aan een aantrekkelijk salarispakket met enkele interessante extralegale voordelen.

Ben jij de getalenteerde aankoper naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.

be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier