Infrastructure Solution Architect
Smals
Brussels, Brussels, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Als Infrastructure Architect ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de architectuur binnen de afdeling Infrastructure & Operations van een van onze lidinstellingen.

Je bepaalt de technische evolutie van de informatica-infrastructuur om de continuïteit van de bestaande informatica-infrastructuurdiensten te verzekeren.

Je verleent advies over de te implementeren architectuur en te volgen procedures. Je definieert de documenten en technische ondersteuning voor de operatoren, de ontwikkelaars, gebruikers en informaticadiensten.

Je werkt samen met de projectleiders voor de projecten in verband met de infrastructuur en je verleent hen advies over de keuzes, technische oplossingen en architecturen die geïmplementeerd moeten worden.

Daarnaast coördineer je de implementatie van nieuwe architecturen.

Je treedt op als technisch Change Manager om de manier van werken en de processen in verband met het infrastructuurbeheer te doen evolueren.

Samen met de functioneel architect en de software architect vorm je het solution team.

Je beschikt over een universitair diploma (informaticus of burgerlijk ingenieur) en hebt minimaal vijf jaar ervaring in het design van technische architectuur.

Je hebt ervaring met systeemarchitectuur (archiveringssysteem, digitaal handtekening, oracle big data appliance, etc.).

Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent klantgericht en ontwikkelt een vertrouwensrelatie met de klanten op basis van je technische expertise.

Je kan beslissingen nemen en innovatief denken door creatieve ideeën aan te brengen.

Je relationele vaardigheden helpen je anderen te begeleiden en te adviseren bij de implementatie van geschikte oplossingen.

Je bent proactief en doet de zaken vooruit gaan. Je streeft ernaar om de verwachte resultaten te bereiken.

Je bent zelfstandig, maar bent daarnaast een goede teamplayer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier