automecanicien heist o/ berg
Randstad
Heist-Op-Den-Berg, Antwerpen
6 dagen geleden

job description

Is jouw passie voor auto's zo groot dat je zelfs de studies voor automechanicien gevolgd hebt? Zoek je naar een leuk bedrijf om jouw liefde voor auto's tot de praktijk om te zetten?

Dan hebben wij de oplossing!Voor onze klant gespecialiseerd in diverse automerken die zijn werkplaats heeft te Heist op den berg, zoeken wij een automecanicien.

Wat houdt de job in : *Je staat in voor het detecteren en analyseren van problemen, alsook het stellen van diagnoses. Je voert de nodige herstellingen uit op mechanisch, elektrisch vlak.

 • Je hebt de nodige ervaring om een correcte diagnose uit te voeren en je bent in staat om het voertuig op een correcte wijze te herstellen.
 • Je staat in voor het groot en klein onderhoud van voertuigen.
 • qualification

  Wanneer kom je in aanmerking voor deze job : *Je hebt een opleiding autotechniek gevolgd en hebt reeds ervaring in een soortgelijke functie.

 • Je hebt eerder ervaring kunnen opdoen of wil on the job verder leren.*Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden (vlot omgaan met collega's, klantvriendelijkheid).
 • Je bent een enthousiast persoon die goed kan werken in teamverband.*Je bent kwaliteitsbewust. Wij bieden een competitief salaris, een vaste job in een dynamisch bedrijf met moderne infrastructuur.
 • Extra's : *Eco cheques *Warme dranken gratis aangeboden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier