Bediende aankoop
Manpower
Heverlee, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een internationale speler op de markt van industriële solution-selling, zijn wij op zoek naar een aankoopbediende.

In deze functie, krijg je verantwoordelijkheid over de opmaak van inkooporders en het opzetten van kwalitatieve communicatiekanalen met stakeholders.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het bestellen van goederen en diensten. Bovendien krijg je de kans om offertes te vergelijken en prijzen te analyseren en ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten.

Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit de opvolging van facturen, updaten en onderhouden van de gegevens in SAP en beoordelen van leveranciers om vertragingen te voorkomen

Onze klant biedt jou een uitdagende functie met een uitgebreid takenpakket aan in een internationale omgeving waarbij je de kans krijgt om zowel individueel als in teamverband te werken.

Hieraan gekoppeld gaat een marktconform verloningspakket. Ben jij de polyvalente meerwaarde naar wie onze klant op zoek is?

Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.be ter attentie van Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier