Verkoopmedewerker Fashion te Lochristi 38u
AGO Jobs & HR
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
16 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant met focus op merkkledij zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker. Samen met je collega's sta je in voor een leuke werksfeer en het behalen van de vooropgestelde targets.

Verder sta je in voor het onthaal van de klanten en help je hen op een vriendelijke manier verder. Daarnaast zorg je ook voor een optimalisatie van de winkel en het prijzen en weghangen van de kledij.

 • Je bent elke zaterdag en zondag beschikbaar om te werken- Ervaring in de verkoop van mode is zeker een pluspunt. - Mode is je grootste passie.
 • Je durft initiatief te nemen en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. - Je zorgt voor orde en netheid in de winkel en labeling van de kledij.
 • Werken op zaterdag en zondag vormt voor jou geen enkel probleem. - Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen wagen (of je kan elke dag over een wagen beschikken).
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier