Plaatser aluminium en PVC schrijnwerk - VAST (m/v)
Konvert Interim Eeklo
Eeklo, BE
3 dagen geleden

Profiel

Konvert zoekt een ervaren plaatser van Aluminium en PVC schrijnwerk. Enige ervaring is een pluspunt maar niet vereist. Ben jij gemotiveerd en een harde werker met een soortgelijke werkervaring?

Zoek je een stabiel en enthousiast team als collega? Solliciteer nu!

Aanbod

De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...). Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk.

Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Voltijdse tewerkstelling. - Kans op vast na positieve interimperiode

Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een echte hands-on mentaliteit. - Je bent bereid bij te leren. - Je ben gemotiveerd en kan werken in teamverband.
 • Je hebt ervaring met aluminium en PVC schrijnwerk of je hebt de juiste opleiding genoten. Dit zijn pluspunten. - Je bent op zoek naar vast werk.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier