Productie technieker dagwerk modern machinepark - Vast contract
Manpower
Roeselare
2 dagen geleden

Job Description

Als technieker zal je deel uitmaken van een sterke technische dienst met gespecialiseerde ingenieurs naar automatisatie en optimalisatie.

Hierbij zal je enerzijds in staan voor het preventieve onderhoudsopdrachten zoals motoren vervangen en pompen vervangen, elektriciteitskasten uitkuisen, sensoren machineonderdelen reviseren, etc.

Naast deze taken zal je in samenwerking met de ingenieurs nieuwe projecten (automatisatie, nieuwe lijnen, etc.) op de werkvloer realiseren en bijsturen waar nodig.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Door de groei en nakende pensioenvervangingen zijn wij voor onze klant, een gerenommeerd internationaal bedrijf, in de regio van Roeselare op zoek naar meerdere techniekers om in dag regime te werken.

Candidate Profile

De technieker waar wij naar op zoek zijn is technisch geschoold en heeft een polyvalente technische kennis naar elektriciteit en mechanica dankzij werkervaring.

Kennis PLC, hydraulica, pneumatica zijn troeven maar geen vereisten. Als persoon ben je communicatief, werk je graag nauwkeurig en zowel zelfstandig als in teamverband en leer je graag bij.

Client Offer

Na een uitgebreide opleiding krijg je als technieker een verantwoordelijke en gevarieerde uitdaging binnen een bedrijf met internationale uitstraling.

Hierbij krijg je een aantrekkelijk uurloon aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en 23 bijkomende verlofdagen.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier