Project Engineer (ADAVI)
Deceuninck NV
Hooglede, Belgium
14 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt.

Ons uitgebreid productgamma omvat voornamelijk raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, structurele zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen.

Bij Deceuninck staat onze missie Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design.

Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Project Engineer (m / v) Hooglede-Gits Jobinhoud Als Projectingenieur ben je binnen onze extrusieafdeling verantwoordelijk voor de opstart, uitvoering en implementatie van het ADAVI project.

ADAVI Anomaly Detection by Active Visual Inspection) Hierbij gaan we in het kader van verhoging van de kwaliteit, verminderen van de klanten klachten investeren in zowel equipement als in proces verbeteringen, met als doel de visuele fouten te detecteren on-line tijdens het extrusieproces.

Jouw opdracht start met een project van 30 maanden, in samenwerking met andere bedrijven & kenniscentra en omvat kennis opbouw, optimalisatie, borging tot en met de implementatie van deze technologieën in de afdelng in Hooglede-Gits.

Na dit project word je verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie en uitbouw van deze en analoge technologieën binnen de verschillende binnen- en buitenlandse vestigingen van Deceuninck.

Als opleiding binnen de afdeling, start je met de opvolging en analyse van het huidig proces (extrusie van PVC-profielen) om kennis te maken met alle technologische en operationele aspecten Je neemt deel aan de kennisopbouw van deze nieuwe technologie in samenwerking met de universiteiten en kenniscentra, waarbij U frequent aanwezig zult zijn in Leuven en omgeving.

U wordt projectleider na prove of concept en begeleidt de bestelling, opvolging, oplevering, installatie en in gebruik name van deze nieuwste technologie.

Via testprogramma’s bouw je de nodige kennis op om de nieuwe technologie verder te evalueren & optimaliseren zodat deze op meerdere extrusie lijnen binnen de afdeling kan worden toegepast.

In samenspraak met de operationeel- en onderhoudsverantwoordelijke worden de verberingsprocessen geïmplementeerd en geëvalueerd.

Profiel Je beschikt over een diploma Ingenieur, bij voorkeur Elektromechanica of Electronica. Zowel schoolverlaters als ingenieurs met enkele jaren ervaring in operationele procesverbetering of in een research & development omgeving zijn welkom.

Ervaring in de kunststofsector is een voordeel. Je hebt een sterke interesse in procesonderzoek en verbeteringen. Je bent praktisch ingesteld en hebt een creatieve mindset.

Je kan zelfstandig werken. Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels. Kennis van Frans en / of Duits is een pluspunt.

Je beschikt over een goede kennis van Microsoft Office. Kennis van SAP is een voordeel. Aanbod Een uitdagende en gevarieerde functie in een internationaal groeibedrijf waar we talent herkennen en erkennen in een ongedwongen goede werksfeer en waar zin voor initiatief, openheid en respect hoog in het vaandel worden gedragen.

Een technische innovatieve werkomgeving waarbij je de verantwoordelijkheid en de kans krijgt om nieuwe technologieên in de praktijk om te zetten.

Een competitief loon aangevuld met extra-legale voordelen horen bij deze functie. Heb je nog vragen? Contacteer Maaike Van Delsen, Talent Acquisition Manager, op 051 23 96 55.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier