Junior System Engineer Mainframe Platform
Colruyt Group
Halle, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Het mainframe platform is het kloppende hart van de IT-infrastructuur van Colruyt Group. Als system engineer zorg je er samen met je collega’s voor dat dit perfect blijft draaien.

Van onderhoud over updates tot de installatie van nieuwe software : reken op een boeiende job met veel afwisseling.Colruyt Group werkt zowel met open systemen als met mainframe-systemen.

Samen met je teamleden (system engineers, ontwikkelaars, functioneel analisten ) sta je in voor het onderhoud en de updates van dit platform.

Je bestudeert ook aanpassingen van de hardware-configuratie en lanceert voorstellen om het mainframe platform verder te optimaliseren.

Mainframe is jouw focus, maar je werkt ook mee aan gerelateerde projecten : de installatie van nieuwe software, updates van bestaande software, enz.

Je voert stabiliteitstesten uit en neemt ook deel aan grotere projecten om de IT-infrastructuur van Colruyt Group verder uit te bouwen.

Je hebt een echte ingenieursmentaliteit : je vindt het leuk om te analyseren en zo tot logische oplossingen te komen. Je werkt samen met 13 gedreven collega’s en krijgt een basisopleiding zodat je snel een goed zicht krijgt op alle systemen.

Nadien neem je meer algemene taken op en verdiep je je gaandeweg in de systeemsoftware : de configuratie en het management van mainframe en bijhorende storage.

Verwacht je aan een boeiende job waar je veel bijleert. Je wordt uitgedaagd om altijd logisch na te denken en je geeft mee vorm aan de optimalisatie van processen en informatiestromen binnen Colruyt Group.

Je werkt in Halle, Deinze of Haasrode.Ervaring en kennis Je hebt een bachelor- of masterdiploma IT (of gelijkwaardig door ervaring).

Ervaring met mainframe of een opleiding hierin is een must.Organisatie en zelfstandigheid Je werkt vaak zelfstandig aan projecten : sterke organisatie- en planningskills zijn dan ook onontbeerlijk.

Communicatie Je bent het aanspreekpunt voor alles wat met mainframe te maken heeft. Je communiceert helder en duidelijk, en je overtuigt door je deskundigheid.

Flexibiliteit Binnen je team rekent iedereen op iedereen. Eenmaal per week ben je van wacht en spring je indien nog ook bij buiten de kantooruren.

Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels. Zo werk je vlot samen met je (Indiase) collega’s en alle partners en stakeholders.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier