Productiemedewerker
Accent
Lede, BE
8 uur geleden

Onze klant is een groothandel in garnalen metals specialiteit gepelde en ongepelde Noordzee garnalen. Deverwerking van gepelde Noordzee garnalen gebeurd in eigen beheeronder optimale condities zodat voortdurend een hoogwaardigekwaliteit gegarandeerd wordt.

Hun gamma bestaat ook uit vele anderesoorten garnalen die zij importeren en verwerken. Accent Jobs iseen uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van eenuitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vastcontract. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerdemedewerkers die elke dag meer dan 12.

000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Jouwtaken zullen bestaan uit :

 • Uitlezen vanproducten die reeds gesorteerd werden
 • Slechteonderdelen elimineren
 • Sorteren van goede enafgekeurde producten
 • Je wordt tewerk gesteldin een tweeploegensysteem. Je start met daguren om nadien over teschakelen naar een vroege en late ploeg (6u - 14u & 14u -22u).

  Functie-eisen

  Jijpast volledig in deze vacature als :

 • Jenauwkeurig kan werken
 • Je oog hebt voor detail
 • Je snel en effici nt kan werken
 • Je wilt repititief werk uitvoeren
 • Arbeidsvoorwaarden

  Jekomt terecht in een groeiend en stabiel bedrijf waar de werknemerselkaar allemaal kennen. Na een geslaagde uitzendperiode van 6 maandkom je in aanmerking voor een vast contract Bij Accent Jobs wetenwe dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elkmet eigen wensen en eisen.

  Om die diversiteit het hoofd te kunnenbieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingenopgericht. Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

  Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bijmet raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste jobvinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier