Sales Professional Smart Infrastructure
Siemens
Beersel, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job Description De divisie SmartInfrastructure is wereldwijd de leider op de markt van veilige infrastructuren,energiezuinige gebouwen ( green buildings’) en smart spaces.

Alsdienstverlener, systeemintegrator en productleverancier zijn wij actief op demarkt voor elektronische beveiliging (camerabewaking, toegangscontrole,inbraak- en perimeterdetectie, geïntegreerd security management),brandveiligheid, gebouwautomatisering, HVAC, Total Building Solutions, buildingperformance & sustainability en digital building.

Om het team in Belgiëte versterken, is Siemens op zoek naar een Sales Professional Smart Infrastructure. Wat zijn mijn verantwoordelijkheden?

Na een grondigetechnische opleiding over onze methodologie, diensten en producten, is uwvoornaamste opdracht de commerciële ontwikkeling van de Siemens-divisie SmartInfrastructures binnen de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en ditvoor het gamma : Security (camerabewaking, toegangscontrole, inbraak-en perimeterdetectie, geïntegreerd security management), Safety (detectie,blussing, evacuatie), Comfort (HVAC, room automation), Total BuildingSolutions, Digital Building.

Concreet bent u verantwoordelijk voor : Het prospecteren van nieuwe klanten binnen deregio. Het ontwikkelen van een netwerk van relevantestakeholders zoals klanten, installateurs, studiebureaus, architecten, Het ontwikkelen en onderhouden van de verkoopbij bestaande klanten in uiteenlopende sectoren (industrie, zorg, gebouwen,pharma ).

Het inspelen op de veranderende markt vanveiligheid, beveiliging, digitalisering en geïntegreerde gebouwentechnologie. Het pushen van een volledig SmartInfrastructure aanbod van Siemens in samenwerking met je sales collega’s.

Het leggen van linken tussen de noden van deklanten en de oplossingen van Siemens. Het ontwikkelen en behouden van langetermijnrelaties.

Het informeren van de klanten over nieuweconcepten om zo hun core business te verbeteren : de continuïteit van processente garanderen, de kosten te optimaliseren, efficiëntie verhogen (ROI aanpak : Being part into their core business’).

Opstellen van offertes met ondersteuning vaninterne experts. Het onderhandelen van de verkoopsvoorwaarden omnieuwe projecten binnen te halen.

Het opstellen van forecastings en het managenvan KPI’s. Over welke kennis & vaardigheden beschikik? U heeft een diploma hoger onderwijs en een aantaljaar succesvolle ervaring in de verkoop van projecten (B2B), idealiter gelinktaan nieuwe technologieën in de constructiesector.

U houdt ervan dicht bij klanten te staan, hunvertrouwen te winnen en te behouden door uw sterke overtuigingskracht enuitstekende service.

U bent gepassioneerd door gebouwtechnologie. Commercieel leidershap,beïnvloedingsvaardigheden om in gesprek te treden met de klant, commerciëlefeeling, autonomie, pragmatisme, integriteit en intelligentie zijn allemaalcapaciteiten die u bezit en die een toegevoegde waarde bieden in dezetechnisch-commerciële B2B functie.

U Spreekt vloeiend Nederlands en Engels.Sporadische Franstalige klantencontacten schrikken jou niet af. Wat heeft Siemens je te bieden?

Je krijgt bij Siemensde kans jezelf te ontplooien in een internationaal bedrijf. We biedenafwisselend werk in een brede waaier aan functies en intensieve interneopleidingen om je loopbaan verder uit te bouwen.

Ook permanente coaching en begeleidingdoor een peter / meter maken deel uit van het traject. Omdat we home- enteleworking actief promoten, bieden we alternatieven voor demobiliteitsproblematiek.

We bieden je een competitief verloningspakket met eenbrede waaier aan mogelijke extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen,groepsverzekering, gezondheidszorgen, Interesse in dezefunctie?

Aarzel niet en solliciteer nu! Job ID : 106772 Organization : Smart Infrastructure Company : Siemens S.A. / N.V. Experience Level : Experienced Professional Job Type : Full-time

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier