Business Analyst
AGO Jobs & HR
Leuven, Vlaams-Brabant, BE
3 uur geleden
source : Jobat

Voor onze gekende nationale klant zijn wij op zoek naar een Business Controller. Dit houdt in dat je verantwoordelijk wordt gesteld voor de operationele opvolging en uitvoering van de Controlling-processen voor de toegewezen BU afdeling.

 • Jouw takenpakket : - Implementeren van het strategisch planningsproces;- Opmaken van het budget van de betrokken BU afdeling;
 • Analyse gedurende het jaar van de evolutie versus budget van alle componenten van het resultaat van de BU afdeling en zijn onderdelen;
 • Strikte opvolging van de kosten en zorgen voor tijdige correctieve acties en initiatieven ter verbetering;- Uitvoeren van analyses voor en geven van aanbevelingen bij investerings- en overname dossiers;
 • Deelname aan management meetings en performance reviews van je BU afdeling en eventueel assisteren op BU en / of groepsniveau.
 • Je bent in het bezit van een Master in financiële of economische richting of gelijkwaardig door ervaring.Je hebt minimaal 5 jaar relevante professionele werkervaring.

  Je spreekt uitstekend Nederlands en hebt daarnaast een goede kennis van het Engels en Frans.Je bent resultaat- en oplossingsgericht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier