Operator
Manpower
Olen, Flanders, Belgium
6 dagen geleden
source : Jobat

Manpower Geel is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen . Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding.

Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity!

Manpower Geel zoekt (m / v) Operator Functieomschrijving Je bent verantwoordelijk voor de vlotheid en efficientie van de productie : parameters opvolgen en bijsturen, documenten invullen, verslag maken, werking van machines bewaken.

Verder zorg je ervoor dat de afgewerkte producten juist terecht komen. Profiel Je hebt bij voorkeur een technisch diploma en een 5-tal jaar relevante werkervaring.

Je hebt een verantwoordelijkheidszin. Je bent een flexibele en ondernemende werkkracht. Je kan goed zelfstandig werken. Je hebt een goede kennis van het Nederlands.

Je hebt een heftruckattest of wil dit behalen. Je kan werk in 3 ploegen. Aanbod Je ontvangt een marktconform aangevult met extralegale voordelen.

Interesse? Solliciteer dan snel via onderstaande link of stuur ons jouw CV naar office.geel manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier