Project Officer voor modebedrijf in Zaventem
Secretary Plus
ZAVENTEM, BE
3 dagen geleden

Beschrijving

Heb jij een passie voor mode en ben je graag bezig met administratie, logistiek en contacten met klanten? Dan staat deze job je mogelijks nog beter dan je meest fancy’ outfit!

Voor een fashion powerhouse’ te Zaventem zijn we momenteel op zoek naar een Project Officer. Als nieuw gezicht binnen de onderneming zal je naast enkele administratieve taken ook samenwerken met het product & sales team en zal je de klantenportefeuille mee beheren.

Van maandag tot vrijdag zal je je bezig houden met :

 • Opvolgen van orders van A tot Z;
 • Indienen van collectievoorstellen bij klanten;
 • Opmaken en communiceren van prijzen;
 • Evalueren van productielanden;
 • Samenwerken met klanten, logistieke partners en andere kantoren in productielanden;
 • Controles uitvoeren op kwaliteit, afwerking en look & feel.
 • Functie eisen

  Je bent de ideale nieuwe nieuwe collega voor onze klant als je in het bezit bent van een bachelorsdiploma (Master mag natuurlijk ook) in administratie, marketing of andere commerciële richting.

  Daarnaast koppel je efficiëntie aan commerciële feeling. Je houdt ervan om zowel producten als klantprocessen te optimaliseren.

  Dankzij je vlotte talenkennis in English, en français et un petit peu en Espagnol und auf Deutsch kan je nauw samenwerken met internationale klanten, partners en buitenlandse kantoren.

  Je durft bijgevolg initiatief nemen en schrikt niet van zelfstandig werken.

  Wat wij bieden

  Je begint je week op maandag na een verse kop koffie en heerlijk vers fruit. Samen met je collega’s streef je dagelijks naar het beste, weliswaar in een sfeervolle setting.

  Deze leuke werksfeer vertaalt zich in tal van afterwork activiteiten. Maar er moet uiteraard ook gewerkt worden :

  Naast een afwisselende, zelfstandige job in een internationale omgeving krijg je de kans om mee te denken met de organisatie.

  Dankzij de unieke level 8 bedrijfscontext’ kan je zelf de leiding nemen over jouw projecten. Jouw gedreven inzet zal beloond worden met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, loonbonus

  Gewenste

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier