Duopraktijk in centrum Gent zoekt derde collega huisarts
Domus Medica
Gent, Belgiƫ
2 dagen geleden

Functie omschrijving Wij zijn een uitbreidende duopraktijk in het centrum van Gent en zoeken hiervoor een derde collega huisarts die 4 / 5 of voltijds de praktijk kan versterken.

Startdatum en uurrooster onderling te bespreken. Over de praktijk Eind dit jaar is de verhuis naar een nieuw praktijkgebouw gepland op 300m van de huidige locatie.

In de nieuwe praktijkruimte zijn 3 consultatieruimtes, keuken en een afgesloten fietsenberging voorzien. We hebben een multiculturele patiƫnten populatie met variatie op vlak van leeftijden en sociale achtergrond.

Wachtdienstregeling & werktijden Georganiseerde wachtdiensten in een van de wachtposten van Gent in het weekend en er is een weekwacht voor regio Gent-Noord van thuis uit.

We zoeken een 4 / 5 of voltijdse collega waarbij een vrije namiddag zeker mogelijk is, minstens 1 avond met consultaties tot 20u.

EMD pakket & consultatiesysteem Als EMD maken we gebruik van Careconnect, als online agenda gebruiken we Medici. Er is een voltijds telesecretariaat en deeltijds administratief bediende in de praktijk aanwezig.

Consultaties enkel op afspraak van maandag tot vrijdag. Huisbezoeken zijn in de regio groot Gent en gebeuren meestal met de auto of fiets.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier