Polyvalent bouwarbeider (m/v)
Konvert Construct Ieper
Ieper, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf in regio Ieper zijn wij op zoek naar een polyvalent bouwarbeider. Je wordt ingeschakeld tijdens projecten van vochtbestrijding, kelderdichtingen, platte daken, dak- en vloerisolatie, betoninjectie en gevelbehandeling.

Aanbod

Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...). Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren.

De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...). De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones.

De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, ...) aanmaken. De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Verloning volgens ervaring in PC 124 Bouw.

Vereiste kwalificaties

Je bent in staat om zowel zelfstandig als in team te werken. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio.

Je beschikt over de juiste motivatie en bent bereid om zaken bij te leren. Je houdt ervan om met machines en mechanisch werkmateriaal om te gaan.

Indien je ervaring hebt met Resitrix is dit een pluspunt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier