Customer Care Representative - 2 ploegen
Accent
Berchem, BE
1 dag geleden

Onze klant is de grootste private aanbieder van vrachtvervoer per spoor in Europa. Zij bieden complete logistieke oplossingen van deur tot deur.

Bij dit bedrijf kom je terecht in een gedreven en no nonsense omgeving waar elke medewerker dagelijks bouwt aan de verdere groei.

Dit kan je ook terugvinden in hun waarden : passie, entrepreneurship en spirit.

Functiebeschrijving

Voor de vacature van Customer Care Representative regio Berchem heb je onderstaand takenpakket : Procesverantwoordelijke voor het boekings- en incheckproces

 • Je aanvaardt boekingen op aanvraag van de klant.
 • Je boekt zelf containers en wagons op treinen en stuurt de boekingsinstructies en -overeenkomsten naar Order Management.
 • Je informeert de klant en maakt hem vertrouwd met het klantenportaal, zodat hij zelf zijn boekingen kan doen. Je assisteert de klant bij elke stap van het boekingsproces.
 • Je beheert wijzigingen aan de originele boeking.
 • Je controleert of de commerciële basisgegevens bekend zijn en ondersteund worden via het klantenportaal. Zo niet informeer je en vraag je assistentie van Inside Sales om ontbrekende informatie aan te vullen.
 • Je vult het ontbrekende contractnummer aan of wijzigt het verkeerde contractnummer voor binnenkomende orders met het oog op een snel proces van bestelling tot betaling.
 • Je zorgt ervoor dat alle boekingsgegevens correct zijn en geen afwijkingen vertonen die het proces van bestelling tot betaling kunnen vertragen.
 • Je stelt een template op van de spoorvrachtbrief / vrachtbrief.
 • Je stelt de vrachtbrief op (als betaalde dienst of bij grote specifieke nood aan assistentie).
 • Functie-eisen

  Als Customer Service Representative spits je je aandacht vooral toe op de dienstverlening aan de klant. Je bent commercieel ingesteld en kunt professioneel met de klant communiceren.

  Je bent bereid om in shiften te werken, vroege en late.Je hebt een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.Je bent communicatief sterk en in staat om de noden van de klant te begrijpen en te vertalen.

  Je spreekt vloeiend Engels. Een goede kennis van Nederlands en Frans is vereist. Kennis van Duits of een andere taal is een pluspunt.

  Je hebt ervaring in het beheer van een account en bent in staat aan klantrelaties en klantenbinding te werken.Je kent de verschillende Microsoft Office-programma's en krijgt specifieke systemen snel onder de knie.

  Je bent georganiseerd, hebt oog voor detail en hebt de gedrevenheid om commercieel en professioneel te werken.Je hebt de nodige overredingskracht en commerciële feeling, bent proactief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

  Multitasken is voor jou geen probleem en je draagt efficiëntie hoog in het vaandel.

  Arbeidsvoorwaarden

  Onze klant biedt een mooie basisverloning aan in combinatie met shiftenpremies en extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering en groepsverzekering.

  Verder kan je rekenen op 20 vakantiedagen, 6 ADV-dagen en 3 sectorspecifieke dagen. Na 1 jaar dienst komt er nog een extra vakantiedag bij.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier