Procurement Manager Food
Michael Page
Ghent, Belgium
22 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Procurement Manager draag je eindverantwoordelijkheid voor alles wat aankoop aanbelangt en bepaal je de aankoopstrategie binnen de onderneming.

Je staat in voor het beheren en behalen van de beoogde jaarlijkse budgetten. Je streeft constant naar het bekomen van synergiën en besparingen.

Je coacht en stuurt een team aan van 8 fte (België en Nederland). Deze gedreven professionals staan gezien hun expertise elk in voor een aparte categorie.

Vanuit een pragmatische en no-nonsense aanpak haal je het beste uit je team.Je neemt het voortouw in het detecteren en implementeren van verbeteringsprojecten die de productiviteit in je departement ten goede komen.

Zo zal je mee instaan voor de verdere digitalisering van het purchase-to-pay proces.Als Procurement Manager blijf je op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van tarwe en bakkerijtoepassingen.

Hiervoor zal je regelmatig leveranciers en klanten bezoeken. Bovendien heb je een neus voor commerciële opportuniteiten en innovaties.

Je rapporteert aan de Operations Director en werkt nauw samen met de collega's van sales, productie en kwaliteit. Je beschikt over een Masterdiploma Bio-Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring binnen de sectorJe hebt ervaring in een leidinggevende aankooppositie bij voorkeur in de voedingssector.

Daarnaast heb je ervaring met direct en indirect spend. Enige voeling met Capex projecten is een groot voordeel.Je bent communicatief aangelegd, beschikt over sterke onderhandelingsvaardigheden en denkt graag strategisch mee.

Kennis van P2P en SAP is een pluspunt.Je bent flexibel om op regelmatige basis in Nederland te werken en om klanten en leveranciers te bezoeken.

Je spreekt zeer goed Nederlands, Frans en Engels - Duits is een troef.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier