Business Support Advisor bij Telenet (NL/FR)
Itzu Jobs Customer Contact
Aalst, Oost-Vlaanderen, BE
11 dagen geleden
source : Jobat

Vanuit het Contact Center te Aalst van Telenet biedt je telefonische en geschreven ondersteuning aan Telenet Business klanten.

Je zal zowel contact hebben met bedrijfsleiders, grote bedrijven en kleine zelfstandigen. Je geeft elk gesprek een persoonlijke service en gaat écht in gesprek met de klant over hun producten en diensten.

Als Business Support Advisor bij Telenet op de Technische dienst geef je advies op maat van de klant. Deze belt binnen met een algemene technische vraag, waarna je analytisch en probleemoplossend gaat denken.

Je legt in mensentaal de oplossing uit en denkt pro actief hoe de klant dit in de toekomst kan vermijden. Hierna sta je in voor de verwerking die hier bij komt kijken en ga je in gesprek met de klant.

Je luistert aandachtig naar de noden van de klant en speelt hier op in. Volgens het Amazing Customer Experience’ motto hoor je wat de klant nodig heeft, wat beter kan en wat de klant kan helpen om de dienstverlening nog beter te maken. #customercarejobs

In gesprek gaan met de klant, dat is voor jou het belangrijkste. Zo leer je hem / haar het beste kennen en kan je het probleem zo goed mogelijk oplossen en daarna een pro actieve oplossing aanbieden.

Bellen met jou is leuk voor de klant, maar is natuurlijk niet elke dag de bedoeling! Daarom ga je een gesprek voeren waarbij je ook inpikt op commerciële signalen die de klant geeft.

Je speelt hier op door de klant een pakket of ondersteunende dienst aan te bieden. Het pakket is volledig op maat van de klant, goedkoper of duurder dat maakt niet uit.

Stress komt niet voor in je woordenboek, je bent leergierig en vindt coaching on the job enorm belangrijk!

We zijn op zoek naar sterke Nederlandse profielen, zowel gesproken als geschreven die de durf hebben om in het Frans te spreken en hierin snel bij te leren om zo snel mogelijk ook Franstalige klanten te ondersteunen.

Flexibiliteit is jouw handelsmerk : je werkt van maandag tot vrijdag tussen 8uur en 22uur, in het weekend werk je tussen 9uur en 22uur (Per jaar werk je : 12 zaterdagen, 6 zondagen en maximum 2 feestdagen per jaar).

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier