Project Manager HVAC - Antwerpen
ENGIE
Antwerpen, Belgium
17 uur geleden
source : Experteer

Ben jij op zoek naar een functie als Project Manager HVAC in Antwerpen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Nice to know Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wij hebben jouw expertise en kennis nodig om te streven naar een zero carbon emissie. Jouw missieals Project Manager HVAC ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële, commerciële en administratieve opvolging van de projecten en werven.

Je staat eveneens in voor de kwaliteit, veiligheid en milieuaspecten van de uitgevoerde werkenje bereidt de werven voor : opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken & meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aanje woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefdje bent verantwoordelijk voor de planning en budgetbeheerje maakt de as-built dossiers, technische fiches, onderhoudscontracten op na uitvoering van de werkenje selecteert het materiaal en maakt de nodige berekeningenje communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingenJouw sterktesje hebt een technische opleiding (industrieel ingenieur elektromechanica) genotenkennis en ervaring HVAC is een mustje valt op door je opgedane technische kennis, je nauwgezette aanpak, je teamgeest en je creatieve manier om problemen op te lossenten slotte kan je goed klantenrelaties onderhouden en uitbouwen en ben je een goede communicatorENGIE Axima is met meer dan 50 jaar ervaring de referentie op het gebied van HVAC-oplossingen, luchtbehandeling, koudetechniek, piping, multi-techniek en sprinklers.

Met 13 vestigingen in België en Luxemburg zijn we jouw lokale aanspreekpartner. ENGIE Axima wil meer zijn dan een louter installatiebedrijf.

We geloven sterk in partnerships. Ons werk stopt niet bij de oplevering van een koel- of HVAC-systeem. Integendeel, we denken graag mee over energiebesparende maatregelen, jouw verduurzamingstraject, het efficiënter maken van jouw bedrijfsprocessen en een kostenbesparend onderhoudsplan.

Zo zorgen we ervoor dat de HVAC- en koelinstallaties van vandaag klaar zijn voor morgen For a better climate. Binnen de Groep ENGIE Axima specialiseert Thermoco n.

v. zich in het totaalpakket HVAC en sanitair. Behalve de installatie bieden we ook onderhoudscontracten aan, en een 24u / 7d service met zeer korte interventietermijn.

ENGIE Axima biedt jouje maakt deel uit van een gezond en sterk bedrijf binnen ENGIEje werkt in een team dat techniek en vakkennis hoog in het vaandel draagtje kiest een verantwoordelijke functie waarbij je je skills verder kan ontplooien in een technische en boeiende werkomgevingje krijgt een competitief salaris conform je opleiding en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen Jouw HR-contact : Chiara De Schryver - 0492 18 26 60Werkplaats : AntwerpenAdditional InformationPosting Date : Jun 26, 2020

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier