Adviseur verzekeringen B2C
Zenito
Bruges, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Brugge, 23 mrt 2020 Adviseur verzekeringen B2C Ben je getriggerd door verzekeringen en hou je van veel klantencontact? Solliciteer dan snel voor deze tijdelijke opdracht (zwangerschapsvervanging) met optie vast! Je takenpakket Liantis risk solutions staat ondernemers en particulieren bij met advies en oplossingen die risico’s tot een minimum beperken.

Als klantenadviseur ben je het vaste aanspreekpunt voor jouw klant. Je beheert een portefeuille aan klanten en bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen omtrent verzekeringen.

Je staat voornamelijk telefonisch en via mail in contact met jouw klanten. Je denkt mee over het totale verzekeringspakket van de klant en maakt polissen en offertes op.

De focus ligt op B2C verzekeringen, zowel binnen BOAR als leven . Met je productkennis en administratieve skills ondersteun je onze accountmanagers waar nodig.

Je bent bereid om deel te nemen aan commerciële acties van het kantoor, bijvoorbeeld belacties. Wie zoeken we? Je bent in het bezit van een relevant bachelordiploma en hebt ervaring binnen verzekeringen (met goede kennis van de verschillende producten).

Administratief werk schrikt je niet af. Je hebt een commerciële feeling en communicatief sta je sterk in je schoenen, zowel schriftelijk als mondeling.

Je denkt proactief mee en kan op commerciële opportuniteiten inspelen. Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie.

Je weet je te identificeren met onze waarden : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht. Over ons Liantis ondersteunt al wie onderneemt en / of mensen tewerkstelt.

Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt : van de start als zelfstandige , over de aanwerving van personeel , de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid , via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering.

Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Voor meer informatie : liantis.be. Wat wij je te bieden hebben Liantis biedt je een boeiende en uitdagende functie in een professionele werkomgeving in volle beweging, de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen, alsook een competitieve wedde aangevuld met maaltijdcheques.

Een vast contract na de zwangerschap is een optie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier