Mecanicien - Dagwerk - Gent - sector chemie/ energie
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
12 dagen geleden
source : Jobat

AGO Technics is voor een klant die aan outsourcing doet op zoek naar een mecanicien, mooie daguren. De firma doet aan outsourcing, maar het betreft 2 vaste tewerkstellingen in Gent-

Zeehaven (chemie en energie sector). Je staat in voor het onderhoud van de productie, maar ook aan de gebouwen. Enkele taken : transportbanden vervangen, assen vervangen, mechanisch onderhoud, halfautomaat lassen...

Je behaalde een technisch diploma, binnen een mechanische afstudeerrichting.Of je kan een relevante ervaring als mecanicien voorleggen.

Je bent hands-on ingesteld en je neemt graag verantwoordelijkheid.Indien je een vca attest hebt, is dat een groot pluspunt.

Je bent specifiek op zoek naar een job met daguren (7u15-7u30 tem 15u45).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier