Allround Marketeer
Witteveen + Bos
Brussels
3 dagen geleden

Ben jij een projectmanager in hart en nieren en ben je gebeten door verschillende facetten van marketing en communicatie?

Dan ben jij de Allround Marketeer die we zoeken om Witteveen+Bos Belgium als sterk merk te positioneren in de markt.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de externe communicatie / PR en marketing, alsook arbeidsmarktcommunicatie.

Je draait mee in het HR team in België en werkt nauw samen met de afdeling Communicatie in het hoofdkantoor in Deventer (Nederland).

Je voornaamste doelstelling bestaat erin meer brand awareness te creëren rond Witteveen+Bos Belgium. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor de verschillende Business Units.

Je weet hun vragen en noden op vlak van marketing en communicatie vlot te vertalen naar een sterk plan van aanpak en je staat in voor de uitrol ervan.

Wat deze functie zo uitdagend maakt, is dat dat je als hands-on adviseur projectmatig werkt, waardoor je met alle facetten van marketing en communicatie in aanraking komt.

Zo ben je actief op strategisch, tactisch én operationeel vlak. Bovendien krijg je de verantwoordelijkheid én het vertrouwen om deze functie verder vorm te geven en jouw accenten te leggen.

Het gaat om een fulltime functie. Je standplaats is gevestigd in één van onze kantoren in Antwerpen, Gent of Brussel (Steenokkerzeel) en je reist ook regelmatig naar de andere kantoren in België en Nederland, maar je weet dit efficiënt te combineren met thuiswerk.

 • je spart met verschillende business units, alsook de directie en formuleert op basis hiervan deskundig advies;
 • dergelijk advies giet jij in een marketing- en communicatieplan en (-budget), dat in lijn ligt met het corporate jaarplan;
 • je staat in voor de concrete uitrol, namelijk : de set-up, het beheer, de evaluatie en de rapportage van campagnes via onder andere social media, Google Adwords en e-mailmarketing;
 • naast het tactische luik neem je eveneens operationele taken op, gaande van het beheer van de website, creatieve contentcreatie en verspreiding via diverse kanalen, copywriting, coördinatie van fotografie en videoproductie, organisatie interne events;
 • je verzorgt de interne (marketing)communicatie voor Witteveen+Bos Belgium;
 • binnen projectteams denk je strategisch mee over zaken, zoals employer branding en employee advocacy.
 • Wat wij vragen

 • je bent in het bezit van een bachelor of master diploma op het gebied van communicatie en / of marketing;
 • je beschikt over minstens 5 jaar relevante ervaring;
 • je kan zowel intern als extern een netwerk opbouwen en versterken;
 • je beheerst het Nederlands en Engels tot in de puntjes. Kennis van het Frans is een pluspunt;
 • je bent sterk in contentcreatie en kent minimaal de basisprincipes van SEO en SEA;
 • je hebt ervaring in het realiseren van online campagnes en kan vlot overweg met marketingtools zoals : Google Analytics, Google Adwords, Hootsuite, .;
 • gezien onze groei en ambities is affiniteit met teamleiderschap een voordeel.
 • Verder ben je collegiaal, sterk communicatief, constructief-kritisch ingesteld en hou je er een proactieve houding op na.

  Wat wij bieden

  We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

  Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier