Werfleider Energiezuinige gevels- en daken
Whoohoo® Gent
Wallonië, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Bouw mee aan unieke daken en gevels van de toekomst

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en controle van werven. Je werkt nauw samen met de projectleider.

Naast dit contact ben je ook het aanspreekpunt voor de klanten, het personeel en de onderaannemers. Het bedrijf is een specialist in unieke daken en gevels.

Je behaalde een hoger diploma in de bouwkunde of stelt dit gelijk met reeds behaalde ervaring. Onze klant bevindt zich in een niche, waardoor je een interne opleiding krijgt over het materiaal.

Bovendien weet je je ploegen te coördineren en te motiveren.

Wat bieden wij jou?

 • Interne opleiding
 • Vlakke structuur
 • De mogelijkheid om je verder te ontplooien
 • Groeiende organisatie
 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

  Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.

  We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier