Productieplanner (m/v)
Konvert Interim Veurne
Beveren-aan-den-Ijzer, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een metaalbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een productieplanner (M / V). Als productieplanner bent u verantwoordelijk voor het vlotte verloop van de productieafdeling.

Dagelijks maakt u de planning op en controleert u of alle nodige onderdelen ter beschikking zijn. U neemt de leiding over onze 50 arbeiders, motiveert hen en geeft hen technische ondersteuning waar nodig.

Uiteraard houdt u er rekening mee dat de producten op tijd bij de klant terechtkomen.

Als Productieplanner ben je verantwoordelijk voor de korte- en langetermijnplanning van de productie en het personeel en ben je het aanspreekpunt voor het ERP-systeem (Axapta / Dynamics AX).

Je verzorgt de planning voor de verschillende lijnen om zo een optimale output te realiseren, rekening houdend met de beschikbare voorraad en de techniciteit van het product.

Je hanteert een kostenefficiƫnte werkwijze.

Je schat vraag en aanbod in door nauw contact met de verkopers, zodat je de productieplanning kan afstemmen op de bedrijfs- en klantennoden.

Bij het opstellen van de planning houd je ook rekening met o.a. nabehandeling en deadlines van de producten, logistiek, enz.

Je optimaliseert verder de huidige planningsaanpak : je beheert de planning in het ERP-systeem en stuurt de uitvoering bij waar nodig onder meer door middel van het verwerken en analyseren van productie gerelateerde gegevens.

Je werkt actief mee aan verbeteringsprojecten en bent een belangrijke schakel in het beheer van het ERP-pakket en het operationele IT-beheer.

Aanbod

De naleving van hygiƫne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren. De activiteiten en het administratieve beheer van het personeel opvolgen en controleren.

De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren. De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen.

De conformiteit van de productie en de producten controleren of de controles superviseren. De productiestappen plannenDe activiteiten verdelen over de werkplaatsen of ploegenHet personeel over de werkposten verdelen.

Machines en gereedschap selecteren voor de productieHun werking controleren en regelingen instellen of controleren. Het productiedossier raadplegen en de haalbaarheid van de productie controleren.

Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen. Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, .

 • Een uitdagende job binnen een familiebedrijf met een aangename, dynamische spirit. Veel mogelijkheid tot bijleren. Aantrekkelijk loonpakket en verantwoordelijkheid.
 • Vast aanwerving na positieve interim-periode.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt bij voorkeur een bachelor / master met technische affiniteit of gelijkaardig door ervaring. Je beschikt reeds over een aantal jaren ervaring, bij voorkeur in een relevante sector of industrie.

  Je hebt een passie voor planning en analyse en je leert snel het productieapparaat kennen. Vertrouwd zijn met een ERP-pakket is een troef.

  Ervaring in de metaalsector is een pluspunt

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier