Sales associate / Verkoop- en magazijnmedewerker - Parttimer UGG
Deckers Brands
Maasmechelen, BE
18 uur geleden
source : Fashionunited
 • Sales associate / Verkoop- en magazijnmedewerker - Parttimer UGGWij ontwerpen nichemerken met innovatief design en marketing en zijn wereldwijde leiders in de schoenenindustrie.
 • Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan accessoires en loungewear. Van mode tot outdoor, van sportief tot casual, onze merken voldoen aan de behoeften van verschillende groepen, activiteiten, beroepen en individuen.

  Het merkenportfolio omvat UGG, Teva en HOKA ONE ONE. Het enige dat we niet hebben, is het gewone.In onze Outletwinkel in Maasmechelen zijn wij op zoek naartoegewijde verkoop- en magazijnmedewerkers, die overtuigend door hun verkoopkracht, onze verkoopdoelstellingen behalen.

  Zij zijn onze merkambassadeurs en maken deel uit van een ambitieus team dat altijd toegewijd is aan een positieve winkelervaring en een vriendelijke en verfijnde klantenservice.

  Het welzijn van onze klanten heeft de hoogste prioriteit. Zij houden ervan om te communiceren met onze klanten, onze producten te presenteren en al hun productkennis te gebruiken om hun verkoopdoelen te bereiken.

  Onze ideale kandidaat heeft ervaring in onderstaande kenmerken :

 • 1-2 jaren werkervaring in dezelfde positie in het schoenen- / luxemodesegment.
 • Aantonen van uitmuntende klantenservice
 • Ochtend leveringen aannemen en dit organiseren in onze stock ruimte.
 • Een passie voor de retail, liefde voor klantenservice en worden gekenmerkt door zijn positieve en dynamische houding als persoon.
 • Vloeiend in woord en geschrift Nederlands en Engels.* Door uw aanvraag in te dienen, gaat u ermee akkoord dat wij uw informatie verwerken in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.
 • Verdere informatie is te vinden in ons privacybeleid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier