QC Inspector oppervlaktebehandeling
Smulders Group
Hoboken, België
6 dagen geleden

Kerntaken :

Je bent verantwoordelijk voor het systematisch uitvoeren van kwaliteitscontroles op behandelde stukken. Je voert zelfstandig metingen uit, je maakt analyses en je rapporteert over de resultaten.

Bij onregelmatigheden stel je afwijkingsrapporten op en werk je daadkrachtig naar een oplossing toe. Je begeleidt externe kwaliteitsinspecteurs bij hun controles en bij de overdracht van afgewerkte constructies.

Je staat hen professioneel en met overtuigingskracht te woord. Je ziet toe op een volledige en correcte administratie van de kwaliteitscontroles en op de correcte afhandeling van de productoplevering met de klant op vlak van oppervlaktebehandeling.

Functie-eisen :

Ervaring als kwaliteitsinspecteur in een gerelateerde productieomgeving is een grote meerwaarde. Je hebt in elk geval een technisch diploma op zak (A2 of bachelor), bij voorkeur aangevuld met enkele jaren praktische ervaring.

Je beschikt over kennis van kwaliteitssystemen en oppervlaktebehandelingstechnieken. Een Frosio of NACE diploma is een pluspunt.

Jouw oog voor detail, planmatige manier van werken en aandacht voor veiligheid zijn onmisbaar in deze functie. Je staat communicatief stevig in de schoenen en je garandeert een resultaatgericht en constructief overleg met onze klanteninspecteurs.

Je bent een problemsolver en teamplayer met een hands-on mentaliteit. Jouw stressbestendigheid, flexibiliteit en organisatorische skills zullen in deze functie regelmatig aangesproken worden.

Op hoogtes werken vormt voor jou geen enkel probleem. Je hebt een operationele kennis van het Engels en Duits. Je kan vlot samenwerken met anderstalige collega’s.

Dienstverband :

Het betreft een voltijdse betrekking voor onbepaalde duur

Wij bieden :

 • Een uitdagende job in de sector van de toekomst.
 • Een no-nonsense omgeving, waarin eigen ideeën en initiatieven echt het verschil maken
 • Een vast contract en werkzekerheid
 • Een interessant salarispakket met o.a. maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering
 • De nodige opleidingen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier