Ervaren schrijnwerker/plaatser (m/v)
Konvert Interim Maldegem
Knesselare, BE
13 uur geleden

Profiel

Konvert zoekt een schrijnwerker / plaatser. Je staat in voor het plaatsen van schrijnwerk in winkels regio Benelux en Noord-Frankrijk Interesse? Solliciteer nu.

Aanbod

Sleutels en sloten bewerken. Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk.

Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen.

Glaselementen plaatsen en vastzetten voor transport en opslag (spanriemen, zuignappen, ). Een deur- of luikblindering plaatsen.

Glas snijden en bewerken. Een gestuurd proces installeren en een afstandsbediening herprogrammeren. Een automatische afsluiting elektrisch aansluiten (rolluiken, poorten, ).

Een bestaand afsluitingssysteem motoriseren en automatiseren. Constructieglas-elementen plaatsen (glasgevels, trappen, loopbruggen, ).

De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...). Brandkasten plaatsen.

Beveiligingsadvies geven aan klanten

Je komt terecht in een bloeiende familiale omgeving. Je werkt met top-producten. Je werkt zelfstandig in een klein team van 2 personen.

Vereiste kwalificaties

Je spreekt en begrijpt goed Nederlands en / of Frans.

Je genoot een opleiding schrijnwerkerij.

Je bent avontuurlijk en bereid enkele nachten per maand in het buitenland te verblijven.

Je hebt ervaring in de sector.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier