Werfleider infra
Whoohoo
Gent, Belgium
20 uur geleden

Over de functie

Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de opvolging, optimalisatie en realisatie van jouw werven. Je staat dus in voor de dagelijkse leiding op de werf en staat in nauw contact met jouw eigen mensen, maar ook onderaannemers, leveranciers, de bouwheer, In jouw taak word je uiteraard bijgestaan door een intern team van ervaren mensen.

Voor deze functie als werfleider kom je terecht in een stabiel en groot aannemingsbedrijf die met zijn veelzijdigheid en flexibiliteit kort op de bal kan spelen en langdurige samenwerkingen kan bekomen.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als werfleider infra :

 • Je beschikt over een bachelor bouw of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je kan goed overweg met MS Office
 • Ervaring in een gelijkaardige functie is een plus
 • Je spreekt vlot Nederlands
 • In het bezit zijn van een VCA-attest is een meerwaarde
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij kan starten als werfleider infrastructuurwerken, is een klasse 8 aannemer die de tevredenheid van zijn klanten als primaire doelstelling stelt.

  Dit door een kwaliteitsvolle uitvoering binnen de vooropgestelde termijn.

  Men biedt jou als werfleidereen aangename werksfeer binnen een omgeving met veel ervaring. Naast de kennis van jouw collega’s, worden er extra opleidingen voorzien om jou een expert te maken in jouw vak.

  Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen, bedrijfswagen, hospitalisatie- en groepsverzekering,

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier