Teamcoach (m/v)
Konvert Interim Lokeren
Lokeren, BE
5 dagen geleden

Profiel

Heb jij zin voor verantwoordelijkheid en kwaliteit? Dan ben jij die stimulerende persoon die wij zoeken! Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar een teamcoach regio Lokeren / Zele.

Takenpakket om tot een goed functionerend team te komen : - Borgen dat de vereiste productieaantallen (productiviteit) op het juiste tijdstip en met de vereiste productkwaliteit behaald worden.

 • Doelgericht en effectief communiceren van informatie van de leiding aan het personeel. - Real time opvolgen van de bezetting processen.
 • Statisch opvolgen van de resultaten en bijsturen waar nodig. - Beheren van de ontvangst en verdeling van de orderlabels.
 • Controle uitvoering op de kwaliteit, vrijgave en facturatie. - Reklabels aanmaken en transporten aanvragen. - Preventief / pro actief beheren van het productieproces en voorstellen tot verbetering.
 • Analyse eindcontrolestatistiek. - Opzetten nieuwe projecten.
 • Aanbod

  De onderhoudswerkzaamheden coördineren en plannen volgens de productievereisten. De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren.

  De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen. De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren.

  De activiteiten en het administratieve beheer van het personeel opvolgen en controleren. De programmatie van machines of materieel uitvoeren of controleren en de parameters controleren (debiet, druk, tijd, .

 • Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen. Onderhoudsprocedures, werkwijzen, technische fiches, opvolginstrumenten ontwikkelen en verbeteren.
 • Machines en geschikt gereedschap selecterenDe activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, Het personeel verdelen over de werkposten.

  Personeel opleiden in procedures, technieken, werkmethodes, gebruik van materieel en toepassing van de voorschriften. Testen uitvoeren op nieuwe producten en de industriële productie ervan opvolgen.

  Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, .... Superviseren van een team of een productieatelier dat zich bezighoudt met : Verpakken, op palletten plaatsen.

  Superviseren van een team of een productieatelier dat zich bezighoudt met : Assembleren, afwerken, nabewerken (snijden, .

 • Je komt terecht in een aangenaam en groeiend bedrijf waar je alle kansen krijgt om jezelf te ontplooiien. - Je krijgt loon naar competenties en ervaring.
 • Je wordt tewerkgesteld in een 2 ploegen systeem.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je kan leiding geven aan een team van 30-40 personen.- Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, betrokkenheid en initiatief.
 • Je bent computervaardig.- Je hebt reeds een eerste ervaring als leidinggevende of kan enkele jaren als assemblage medewerker voorleggen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier