Austin Bright - .NET Developer
Austin Bright
Leuven, Belgium
il y a 3j
source : ictjob.be

Deze scale-up bevindt zich in de groene omgeving van Heverlee nabij het centrum van Leuven. De onderneming staat bekend voor haar datamanagement platform voor toonaangevende kranten in Europa en de VS.

Via hun platform worden er maandelijks 8 miljoen digitale edities gedownload. Hun innovatievermogen is dan ook erkend door Google.

Het bedrijf investeert veel in Machine Learning en kunstmatige intelligentie. Nu zijn ze op zoek naar een .NET Developer die mee in een goed samenwerkend team hun innovatie verder wilt uitbreiden.

Verantwoordelijkheden je werkt mee aan de visie van het bedrijf. hiervoor blijf je op de hoogte van de technologische ontwikkelingen en past die toe.

Je zal binnen .NET van A tot Z met het ontwikkelproces betrokken zijn. Je werkt in de Cloud en met end-user technologieën.

Profiel Je hebt ervaring als .NET Developer met C#, SQL, HTML en AWS. bij voorkeur bezit je een Bachelor of Master in een IT-gerelateerde richting.

Je hebt goede communicatieve skills en kan je naast de Nederlandse taal goed uitdrukken in het Engels. Aanbod je zal een uitdagende functie binnen een dynamische scale-up uitvoeren.

Je zal in een creatieve werkomgeving terechtkomen. hierbij help je de mediasector wereldwijd te bevorderen. Binnen deze ondernemingen krijg je een persoonlijk ontwikkelplan en kan je constant op begeleiding van je collega's rekenen.

hiernaast krijg je tal van kansen aangeboden. Als kers op de taart krijg je een zeer aantrekkelijk verloningspakket met een bedrijfswagen (inclusief tankkaart), maaltijdcheques, bonussen, verschillende Hardware devices, .

 • Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om ons met je CV te contacteren via onderstaande knop.
 • We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature