Austin Bright - .NET Developer
Austin Bright
Leuven, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Wil je als ontwikkelaar een functie waarin je aan een variatie van applicaties werkt en verschillende verantwoordelijkheden krijgt zodat je voldoende afwisseling krijgt in je job?

Dit bedrijf in Leuven is met meer dan 300 werknemers en kantoren over heel België een bekende speler in de sector van financiële adviesverlening.

Omwille van de toename in belang van IT en automatisering zijn ze op zoek naar een Senior .NET ontwikkelaar die mee het bedrijf gaat klaarstomen voor de digitale toekomst.

Functie Als ontwikkelaar ga je meewerken aan de brede range van applicaties die binnen het bedrijf gebruikt worden. Je staat in voor de hele development cycle gaande van analyse tot implementatie.

Om dit goed te verzorgen sta je in direct contact met de gebruikers (interne collega's alsook klanten). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de begeleiding van de Junior ontwikkelaars.

Profiel Bachelor of Master in Informatica Minstens 2 jaar ervaring in .NET ontwikkeling Kennis van C#.NET, Angular, React, Vue en SQL Kennis van Bootstrap en SharePoint is een plus Aanbod Dit bedrijf is vlakbij het station in Leuven gelegen waardoor je makkelijk en filevrij naar het werk kan gaan.

Er wordt geïnvesteerd en gewerkt met moderne technologieën. Zo zijn ze nu ook bezig met .NET core te implementeren. Je kan beroep doen op een opleidingsbudget zodat jouw kennis steeds up to date blijft.

Een goede work-life balans is belangrijk. Daarom wordt er gewerkt met flexibele uren, 21 vakantiedagen en de mogelijkheid om van thuis te werken.

De job laat je toe om de creatieveling in je te laten spreken. Er wordt continue gezocht naar nieuwe en innovatieve applicaties die jij zal bedenken en uitwerken.

Je krijgt een compleet salarispakket dat bestaat uit een brutoloon op basis van ervaring, een bedrijfswagen met tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, bonussysteem, netto vergoedingen, maaltijdcheques, laptop,.

 • Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via onderstaande knop.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier