Project Ingenieur - Elektro(mechanica) - Gent
LGA Engineering
Gent, België
8 dagen geleden
source : vacature.com

Voor een bedrijf gelegen te regio Gent zijn we op zoek naar een Project Ingenieur. Dit familiale bedrijf specialiseert zich in het ontwerp van geautomatiseerde machinebouw op maat binnen verschillende sectoren (hout, textiel, meubel, automobiel).

Dit zowel voor de het ontwerp, productie als onderhoud achteraf. Ze staan in contact met grote internationale klanten waardoor hun machines over de hele wereld gekend zijn.

Innovatie primeert in elk totaalproject waardoor kwaliteit telkens verzekerd wordt. Takenpakket Je ontwerpt en denkt projecten uitVerzekeren van de doorstroom naar productie opvolgenJe stelt plannen op specifiek voor het project in kwestieHet bestellen van onderdelenVerantwoordelijkheid voor de productieJe rapporteert aan de project manager

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier