Austin Bright - Technical .NET Lead
Austin Bright
Wilrijk, Belgium
18 uur geleden
source : ictjob.be

Als de titel je al aanspraak, dan zal de rest van de tekst je helemaal overtuigen. Dit bedrijf is actief in de medische sector en daar kom je het één en ander tegen.

De projecten waarop je zal werken zijn heel divers, het kan gaan van grote applicaties rond gegevensdatabanken tot modificaties van kleine interne applicaties.

Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar vriendelijkheid echt geapprecieerd wordt en men projecten aanpakt met gezond boerenverstand! Je zal hier ook inspraak hebben in de weg dat men inslaat op vlak van technologieën.

Om het af te maken geniet je van heel flexibele werkuren & thuiswerk. Jouw verantwoordelijkheid Je komt terecht in een ontwikkelingsteam van vier personen waar je de technische analyse, het ontwerp, de testen, de ontwikkeling en nazorg van de applicatie gaat verzorgen.

Tijdens de gesprekken binnen de analyse groep, zal je ook verschillende zaken kunnen aanbrengen voor de verbeteren van de software of de algemene werking.

Jouw profiel Interesse hebben in de gezondheidszorg is een pluspunt, maar wat men hier zoekt is iemand die op zoek is naar technische uitdaging.

Men gebruikt hier heel uiteenlopende technologieën, gaande van VB.NET tot React. Dit vergt van je een grote interesse- of kennisveld van je.

Langs de andere kant geeft dit je ook de nodige afwisseling. Teamsfeer is hier heel belangrijk, waardoor ze iemand zoeken die graag samen aan projecten werkt en waar nodig in de bres springt voor zijn collega's.

Daarnaast neem je graag deel aan brainstorm momenten om jouw ideeën te delen. Je hebt een bachelor diploma in Toegepaste Informatica of Master in Computerwetenschappen.

Dit aangevuld met een minimum aan vier jaar professionele werkervaring. Ons aanbod Een onderneming waar men het welzijn van haar werknemers vooropstelt.

Je wordt hier echt opgevangen en collega's organiseren op en buiten het werk verschillende activiteiten. De functie op zich geeft je de nodige vrijheid om ook inspraak te hebben in de te volgen weg op vlak van projecten.

Heel flexibele werkuren en één dag vanuit thuis werken per week. Men wilt dat personen een gezonde work / life hebben. Daarbovenop geniet je van 40 verlofdagen! Een aantrekkelijk loon dat aangevuld wordt met enkele interessante extralegale voordelen.

Heb je interesse in deze vacature ? Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier