Financial Controller
Recrewtment
Berchem, Antwerp, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures in accounting & controlling.

Voor een bedrijf gelegen in Berchem zijn we op zoek naar een Financial Controller. Deze functie omvat zowel controlerende, signalerende, coördinerende alsook uitvoerende aspecten.

Het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer! Als financial controller ben je verantwoordelijk voor de planning-

en control cyclus van de organisatie, waaronder - maar niet uitsluitend - het budget- en forecastproces en de maand- en jaarafsluiting en werk je actief mee aan (ICT) projecten.

 • Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van periodieke en ad-hoc financiële rapportages. Hieronder wordt verstaan o.
 • a. weekrapportage, maandrapportage, klantrapportages eninkoop(gerelateerde) rapportages Je verzorgt mede de jaarlijkse budgettering en tussentijdse forecast(s) met de operationeel verantwoordelijken.

  Je signaleert naderende afwijkingen ten opzichte van budget en informeert en adviseert hier de budgetverantwoordelijke(n) over.

  Je beheert de kritische succesfactoren (KPI's). Initiëren van verbeterprocessen. Je bent mede verantwoordelijk voor het realiseren van (ICT) projecten door de Manager Finance & Control bepaald.

  Je hebt een Bachelor Diploma of een Master op zak in een relevant domein of gelijkwaardig door ervaring als financial controller Je werkt nauwkeurig en accuraat Je bent daadkrachtig, assertief en pro-

  actief Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk Kennis van Duts is een pluspunt Een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen Een groeiend en dynamisch bedrijf Leuke werksfeer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier