Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen
KU Leuven
Leuven
6 dagen geleden

Er is een academische vacature binnen het domein van de wetenschappelijke integriteit en -ethiek aan KU Leuven - België, met een specifieke subfocus op Sportethiek en -

integriteit. We zijn op zoek naar internationaal en interdisciplinair georiënteerde kandidaten met een achtergrond in de bewegingswetenschappen en toegepaste ethiek, een uitstekende onderzoeksrecord en een uitstekende onderwijsbekwaamheid in dit domein.

Je wordt aangesteld aan een entiteit van de Groep Biomedische Wetenschappen, Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen en een tweede affiliatie aan de Groep Humane Wetenschappen kan worden voorzien.

Je bent in het bezit een doctoraat in het domein 'Sportfilosofie en -ethiek' binnen het bredere veld van 'Bewegingswetenschappen'.

Specialisatie in onderzoeksethiek en ervaring in onderzoeksintegriteitsbeleid is wenselijk. De kwaliteit van jouw onderzoek wordt bewezen door publicaties in vooraanstaande internationale tijdschriften en monografieën.

Je hebt een track record van competitieve onderzoeksbeurzen. Internationale ervaring is een belangrijk voordeel. Je hebt aantoonbare vaardigheden in verband met academisch onderwijs.

Je beschikt over organisatorische vaardigheden en een coöperatieve houding hebben. Je moet ook beschikken over leiderschapscapaciteiten binnen een universitaire context en wereldwijde academische netwerken.

Taalvaardigheid in het Engels is vereist.

De officiële bestuurstaal binnen de KU Leuven is Nederlands. Als u geen Nederlands spreekt (of niet goed spreekt) bij het begin van het dienstverband, zal de KU Leuven taaltraining verzorgen om u in staat te stellen deel te nemen aan bestuursvergaderingen.

Voordat u cursussen in het Nederlands of Engels gaat geven, krijgt u de gelegenheid om Nederlands, respectievelijk Engels, te leren volgens de vereiste norm.

undefined

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier